Rólam

 

Bemutatkozás

Kedves Jegyespár!

 

Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzak nektek. Kislánykorom óta mindig is imádtam az esküvőket, a nagy előkészületet, a gyönyörű díszítést, a nyüzsgést, ahogy mindenki szép ruhába bújik és együtt mulat a család. Minden alkalommal mikor a templomban megláttam a menyasszonyt a hófehér ruhában olyan volt mint egy igazi hercegnő, teljesen elvarázsolt. Amikor elérkezett az idő, hogy a saját esküvőmet szerveztem meg nagyon boldog voltam, hiszen eljött az idő, hogy én is hercegnőnek érezhessem magam és már akkor megfogalmazódott bennem, hogy a későbbiekben is szeretnék közel maradni az esküvők hangulatához. Mindig szerettem szervezkedni, tervezgetni, mióta pedig ikerlányainkkal kiteljesedett az életünk a szervezésben is igazán profivá váltam. Az interneten pedig szembejött velem egy tanfolyam hirdetés amit az ország legprofibb esküvőszervezője és a szakma legjobbjai tartanak. Mindig is hittem a karmában, ezért egyből tudtam, hogy megtaláltam azt a hivatást amit igazán a sajátomnak érzek. Hiszen annyira imádom az esküvőket!

Turócziné Tóth Bea

Alapító

Boldog vagyok ha segíthetek másoknak, ha a kezdeti ötletelések igazán egyedi és személyre szabott álom megvalósítássá alakulnak. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni nektek közelgő házasságkötésetek alkalmából.”

Nagyon izgalmas időszak elé néztek, hiszen egy esküvő szervezése fantasztikus dolog, ahogy a közös álmotokból valóság lesz. Csodálatos várakozással teli időszak amit érdemes kiélvezni. Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, rengeteg munka és tengernyi idő. Engedjétek meg, hogy okleveles esküvőszervezőként segítsek, hogy ez a jó pár hónap tényleg a nyugalmas, szeretetteljes készülődésről szóljon.

Amennyiben megspórolnátok magatoknak azt a sok időt, energiát amit egy esküvő profi megszervezése és levezetése igényel kérjetek ajánlatot, esküvői szolgáltatásaim közül biztosan megtaláljátok az igényeiteknek legmegfelelőbbet.

 

Boldog vagyok ha segíthetek másoknak, ha a kezdeti ötletelések igazán egyedi és személyre szabott álom megvalósítássá alakulnak. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni nektek közelgő házasságkötésetek alkalmából.”

Nagyon izgalmas időszak elé néztek, hiszen egy esküvő szervezése fantasztikus dolog, ahogy a közös álmotokból valóság lesz. Csodálatos várakozással teli időszak amit érdemes kiélvezni. Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, rengeteg munka és tengernyi idő.

Engedjétek meg, hogy okleveles esküvőszervezőként segítsek, hogy ez a jó pár hónap tényleg a nyugalmas, szeretetteljes készülődésről szóljon. Amennyiben megspórolnátok magatoknak azt a sok időt, energiát amit egy esküvő profi megszervezése és levezetése igényel kérjetek ajánlatot, esküvői szolgáltatásaim közül biztosan megtaláljátok az igényeiteknek legmegfelelőbbet.

 

Kapcsolat

Kérj tőLEM személyes ajánlatot!

 

Email

Kontakt

Jászberény 5100

info@liiaeskuvo.hu

0630/333-0995

0620/211-5137

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00

Szombat: 8:00 – 14:00